Kosmetisk Kirurgi

Vanskelig Å Bestemme Deg For Din Plastikkirurgiske Prosedyre? Les Dette.

Du kan være begeistret for sjansen til å endre noe gjennom kosmetisk kirurgi. Det er flott, men du må sørge for at du er fullt informert om alt som skal skje. Her er noen tips om kosmetisk kirurgi for å sikre at du er godt klar over prosessen.

Er du redd for å få plastisk kirurgi på grunn av hva andre vil si? Hvis du er det, er det veldig viktig å sette deg ned med deg selv. (og kanskje en pålitelig en du er glad i) Skriv ned alle grunnene til at du tenker på å gjøre dette. Du trenger ikke svare for andre, men du vil føle deg mer trygg på din beslutning.

Ikke la barnet ditt få kosmetisk kirurgi hvis det ikke er gammelt nok til å signere samtykkeskjemaet selv. Du bør la barnet ditt vente til det er fullt utviklet både mentalt og fysisk. Når de er voksne, kan du støtte dem i det de velger å gjøre.

Hvis du planlegger kosmetisk kirurgi, vær forberedt når du møter kirurgen din. Ha en liste over spørsmål du trenger svar på. Spør alt, og alt du kan tenke deg. Ikke vær bekymret for å ta ned noen notater. Det er en viktig beslutning. Du trenger kanskje notatet senere, når du forbereder operasjonen.

Spør kirurgen din om bruk av cordran tape er et godt alternativ for deg. I mange tilfeller kan cordran tape bidra til å redusere arr etter operasjonen. Utforsk andre alternativer og be kirurgen om å vise deg bilder av hva slags arr du kan få etter operasjonen.

Du kan ha en slags konflikt med kirurgen din fordi de nekter å gjøre en prosedyre for deg. Det er sannsynligvis en god grunn til dette, og de ser etter dine beste interesser. Hør på dem. Hvis du vil, kan du kontakte en annen lege for å få en annen mening.

Selv om den første legen du har konsultasjon med kan si alt det riktige, bør du fortsatt snakke med flere kirurger før du bestemmer deg for hvor du skal utføre operasjonen. Du vil sørge for at alt som blir sagt er sant, og det er ikke alt som er sagt bare for å få virksomheten din.

I tillegg til å vite om de forskjellige typer anestesi som er tilgjengelig, er det også viktig å vite hvordan det vil bli brukt. Kirurger har lov til å gi generelle eller lokale doser, men for mer kompliserte prosedyrer vil en spesialist bli hentet inn. Dette vil påvirke den totale kostnaden så vel som kvaliteten på prosedyren.

Ta deg tid til å spare penger hvis du trenger det. Du bør aldri nøye deg med et billigere alternativ hvis denne løsningen er mer risikofylt eller hvis kirurgen ikke er riktig kvalifisert. Hvis du ønsker en operasjon, må du betale full pris og se etter kvalitet fremfor besparelser.

Kosmetisk kirurgi er noe som ikke skal hastes inn. Du kan være glad for endelig å få endret noe ved deg selv som du ikke liker, men husk at det er kirurgi. Vær forberedt og informert om hele prosessen, slik at den kan gå bra. Bruk tipsene som er lagt ut her, og du kan være trygg på at du er både forberedt og informert.

Få Mest Mulig Ut Av Kosmetisk Kirurgi