Kosmetisk Kirurgi

Plastikkirurgi: Hva Du Kan Forvente Og Hvordan Du Kan Forbedre Opplevelsen

Du må ha nok måltider og drikke som allerede er kjøpt eller laget for å vare noen uker etter operasjonen før du går til sykehuset. Gi deg selv den tid du er borte fra arbeidet for å komme deg helt ut av prosedyren. Fortsett å lese for noen gode tips!

Aldri få plastisk kirurgi fordi du føler at det vil gjøre deg mer attraktiv for noen du er interessert i. Selv om det kan føre til at de viser mer interesse for deg, er faktum at de liker bildet de ser og ikke hvem du er faktisk er som person.

Sørg for å undersøke alle kirurger du vurderer. Ta en titt på hvor de gikk på skolen og undersøk om de har mottatt noen priser eller blitt disiplinert på noen måte. Det er umulig å ta en utdannet beslutning om hvilken kirurg du skal bruke, med mindre du tar disse faktorene i betraktning.

Før du har utført en prosedyre, må du undersøke prosedyren grundig. Mange mennesker er begeistret, og de skynder seg inn i visse prosedyrer. Grunnforskningen deres gir næring til deres ønsker. De glemmer å sørge for at de respekterer viktigheten av en slik beslutning, ved ikke å grundig undersøke muligheten.

Nesten alle typer plastikkirurgi krever en eller annen form for bedøvelse. Husk at det ikke er én type bedøvelse som fungerer i alle tilfeller, så husk å snakke med legen din om de potensielle fordelene og ulempene med de forskjellige alternativene. Mange ganger vil generell anestesi være nødvendig for større operasjoner.

Før du gjennomgår en kosmetisk operasjon, vil du diskutere risiko og potensielle komplikasjoner med kirurgen din. Kosmetiske operasjoner er ofte valgfrie prosedyrer, men det betyr absolutt ikke at de er uten risiko. Det er veldig viktig å avveie de potensielle fordelene ved operasjonen mot de mulige komplikasjonene.

Vær oppmerksom på at de fleste forsikringer planlegger å ikke dekke kosmetisk kirurgi. Dette betyr at du kanskje må betale for prosedyren ut av din egen lomme, noe som virkelig kan øke. Hvis kostnaden er et problem for deg, kan det være lurt å tenke på å få inngrepet i et annet land hvor kosmetisk kirurgi pleier å være billigere.

Selv om du aldri vil velge en kosmetisk kirurg utelukkende basert på pris, er det ingen skade å shoppe blant kvalifiserte kirurger. Hvis du har en kort liste over kirurger du vurderer, kan det å diskutere prisalternativer med hver av dem hjelpe deg med å ta den endelige avgjørelsen.

Det kan være lurt å bli med i en støttegruppe og delta på møter både før og etter dine kosmetiske prosedyrer. Disse gruppene vil hjelpe deg med å få en ide om hva du kan forvente etter prosedyren, og vil la deg snakke med andre som har hatt prosedyren utført tidligere. Disse gruppene møtes i mange områder rundt om i landet.

Etter å ha fått en kosmetisk kirurgi , må du hvile. Å ta fri fra jobben og unngå fysisk aktivitet i omtrent en måned bør være noe alle vurderer etter å ha operert seg. Tipsene du har lært her vil hjelpe deg med å få en mest mulig positiv opplevelse.