Kosmetisk Kirurgi

Informasjon Om Plastisk Kirurgi Som Du Kan Bruke

Tid og stress kan ta mye ut av en person, så vel som deres utseende. Heldigvis er alternativene som er tilgjengelige i kosmetisk kirurgi store, og svært effektive. Hvis du lurer på om en eller flere av disse prosedyrene kan være riktige for deg, fortsett å lese for tips og råd for å hjelpe deg i dine beslutninger.

Sørg for at enhver lege du intervjuer har en portefølje av tidligere kunder å se på. Gi en god titt til sine før og etter bilder, og bestem om du ville være fornøyd med hva slags resultater kirurgen har oppnådd. Still spørsmål som kommer til hjernen og se om du kan få et perspektiv fra tidligere pasienter. Det vil hjelpe deg med å velge riktig lege.

Ring kirurgi som du får for ikke-estetiske grunner rekonstruktiv kirurgi. Noen ganger vil du kanskje ikke referere til prosedyren din som plastisk kirurgi, gitt stigmaet som går sammen med den.

Før du går under kniven, alltid oppsøke en tavle-sertifisert kosmetisk kirurg. Det er viktig at du blir kjent med kirurgen. Spør om hans kvalifikasjoner, og sertifiseringer. Be om før og etter bilder. Snakk om mulig med tidligere pasienter. En god kirurg vil være stolte av å vise frem sitt beste arbeid, og vil alltid være imøtekommende om kvalifikasjoner.

Før du ser en lege, bestemme hva du vil ha gjort. Aldri gå inn i en konsultasjon uten å vite nøyaktig hva du vil ha gjort, fordi en lege kan prøve å overbevise deg om at du trenger et annet arbeid gjort. Ha et krystallklart bilde i hodet på hva du forventer, og del det med legen under konsultasjonen.

Spør kirurgen din om han vil håndtere anestesi for kosmetisk kirurgi alene. I så fall insisterer på å ha en anestesilege, eller anestesiologi sykepleier delta i operasjonen. Hvis det er et problem med anestesi under operasjonen, kan legen ha problemer med å håndtere både anestesi og operasjonen.

Du bør ta noen måneder å tenke på din beslutning før du får kirurgi. Har du virkelig lyst til å endre utseendet ditt vil gjøre livet ditt bedre? Du burde snakke med venner og familie. Gjør mye forskning på kosmetisk kirurgi, før du tar din endelige beslutning.

Før du trenger det, heve så mye av pengene som du kan for kosmetisk kirurgi. Mens det er prisalternativer tilgjengelig for deg, de har ofte renter som du kan unngå. For å unngå høye finansieringsavgifter, bare ta deg tid til å heve dine egne penger før operasjonen.

Vurder å dra til et annet land for å få plastisk kirurgi. Det kan være vanskelig å ta denne beslutningen; Likevel er det mange som gjør det fordi det er en god måte å spare penger på i det lange løp. Faktisk betaler pasienter som velger dette alternativet ofte halvparten av det de ellers ville gjort. Men undersøk godt, slik at du kan finne en pålitelig lege og et godt senter for å få prosedyren gjort i.

Måten vi ser ut på er et viktig aspekt av psyken vår. Hvis du ikke er så fornøyd som du en gang var med utseendet ditt, fortsett og undersøk mulighetene som tilbys av kosmetisk kirurgi! Forhåpentligvis har denne artikkelen besvart de store spørsmålene dine, og kastet lys over proffene og ulempene. Nå kan du ta en utdannet og givende beslutning.

Få Mest Mulig Ut Av Kosmetisk Kirurgi